Antena Căutare

Răsturnare de situație! Un jucător de la FCSB, către PAOK-ul lui Răzvan Lucescu. Anunțul impresarului

Telenovela plecării lui Denis Alibec de la FCSB cunoaște noi episoade. După ce mutarea atacantului la echipa lui Marius Șumudică, Al Shabab, a intrat în impas, o altă echipă antrenată de un român, coincidență, tot de un ex-rapidist, îl dorește pe jucătorul FCSB-ului. Agentul lui Denis Alibec a dezvăluit că jucătorul este dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic.

La începutul lunii iulie, Gigi Becali, în stilu-i caracteristic, anunța vânzarea lui Alibec în Arabia Saudită. ”Tata Șumudică m-a ajutat să-i transfer pe Alibec. Am luat 1,7 milioane de Euro pe el” a spus atunci Gigi Becali. Între timp, banii din zona arabă nu au mai venit, iar Becali a rămas pe cap cu jucătorul. Acum, salvarea lui Alibec ar putea veni de la o echipă cu adevărat bună pentru nivelul jucătorului.

Florin Lovin a spus că a discutat cu Răzvan Lucescu despre Alibec, iar antrenorul lui PAOK i-a spus că ar putea lucra împreună, în ciuda problemelor de comportament ale atacantului.

”Au fost discuţii cu PAOK Salonic, unde este antrenor Răzvan Lucescu, am vorbit cu Răzvan. Răzvan a spus că Denis este un jucător cu un potenţial imens, însă ştie că are anumite probleme, dar crede că ar putea lucra cu el dacă s-ar ajunge la o înţelegere", a declarat Florin Lovin, la Telekom Sport.

Un gol în 20 de meciuri a marcat Denis Alibec (27 de ani) în Liga 1 în ultimul sezon, cel mai slab din întreaga sa carieră. În Europa i-a mers ceva mai bine: a marcat două goluri cu Viktoria Plzen: unul în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, când FCSB a câștigat cu 4-1 în Cehia și unul în victoria cu 3-0 a roș-albaștrilor de pe teren propriu, din prima etapă a Grupei G din Europa League

VIDEO: Arbitrul român Marius Avram, scos cu targa de pe teren la un meci din Europa League! Care este starea ”centralulu... Biletul Zilei 18.07.2018! Căutăm un nou câștig pe meciurile sigure de miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x