Antena Căutare

LPF a respins contestatia "cainilor" in cazul Marius Constantin. FC Vaslui ramane cu cele 3 puncte

Comisia de Disciplina a LPF a decis, joi, ca FC Vaslui sa ramana cu cele 3 puncte din meciul cu Dinamo. Contestatia lui Dinamo in privinta dreptului de joc al lui Marius Constantin, fotbalist al lui FC Vaslui a fost respinsa de LPF.

"FC Dinamo 1948 vs. SC Vaslui - plangere pentru nevalabilitate legitimare jucatori - In baza art.26.3, lit.a din ROAF respinge cererea formulata de FC DINAMO ca inadmisibila"



Antrenorul Viorel Hizo nu l-a mai folosit dupa aceea, deoarece vasluienii au fost informati de UEFA ca ridicarea interzicerii de a efectua transferuri se aplica doar asupra jucatorilor aflati la final de contract si nu a celor care isi reziliaza contractul. FC Vaslui are interdictie la transferuri din partea FIFA in urma litigiului cu Marko Ljubinkovici.

foto:gsp

VIDEO! Florin Costea si Bourceanu s-au certat de la un aut... Cinci fotbalisti chilieni, exclusi de la "nationala" pentru ca au venit beti in cantonament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x