Antena Căutare

Lucian Bute isi pastreaza titlul mondial, versiunea IBF

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial, versiunea IBF, dupa o victorie inainte de limita (repriza 10) in fata irlandezului Brian Magee. Meciul s-a disputat la Montreal, in "Centre Bell", in fata a aproximativ 20.000 de spectatori.



"Ma simt foarte bine, sunt fericit de spectacolul pe care l-am facut. E o onoare ca romanii s-au trezit sa ma vada, ma bucur ca au avut ce vedea. Inca nu stiu ce va urma, sper ca in aceasta vara sa boxez in Romania. Vrem sa organizam un meci acasa. Am avut promisiuni, sper sa fie in lunile iunie sau iulie. Kessler (nr. Mikkel Kessler (43-2, 32 KO) a fost prezent in sala, dar nu si-a revenit inca dupa accidentarea la ochi. Ar putea fi posibil un meci cu el in noiembrie sau decembrie.


Nu am fost in Florida in vacanta, doua antrenamente pe zi, sase zile pe saptamana. L-am studiat mult, iar upercutul a venit singur. Mereu ma pregatesc pentru 12 reprize, boxul este periculos, trebuie sa fii tot timpul serios. Stiam ca este un boxer foarte bine, cu capul tare. L-am lovit foarte dur din primele reprize, a fost foarte greu. A fost agresiv, dar dupa loviturile de la ficat, lucrurile au inceput sa se schimbe. La acest nivel, nu trebuie sa subestimezi niciun adversar"
- Lucian Bute, pentru B1TV.


Rezultate tehnice Gala de la Montreal
:

Vanes Martirosian b. KO Bladimir Hernandez (repriza a doua)

Olivier Kote b. KO Michael Lozada (repriza I)


Viorel Simion b.p. Pedro Navarrete - a fost prima aparitie a lui Simion pe ringul din Montreal - emotiile l-au facut sa aiba un meci mai greu decat era cazul: a fost numarat de doua ori in repriza II, apoi a primit un avertisment pentru lovitura interzisa. Simion a dominat in schimb celelalte reprize, pentru a obtine a 13-a victorie consecutiva ca profesionist.

Sebastien Gauthier b. KO Soto Ramirez (repriza a doua)


Schiller Hyppolite b.p. Patrick Tessier.


Benoit Gaudet b.p. Adrian Verdug
o

sursa:Hotnews

Palermo - Milan 1-0/ Goian a redeschis cursa pentru Scudetto... Messi ramane cel mai bine platit fotbalist. Vezi cat castiga vedeta Barcelonei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x