Căutare Live

Lukas Podolski la Arsenal? Antrenorul lui Koln confirma voalat

Norvegianul Stale Solbakken, a lasat sa se inteleaga ca jucatorul de origine poloneza ar putea pleca la finalul acestui sezon si ca decizia acestuia ar trebui respectata.

Lukas Podolski nu a dorit sa comenteze zvonurile care il dau la Arsenal in vara aceasta, in schimb antrenorul sau de la echipa de club a vorbit pe larg despre acest subiect, desi nu a confirmat sau infirmat plecarea.

Stale Solbakken, antrenorul lui FC Koln, a spus ca oricare ar fi decizia jucatorului, aceasta trebuie respectata si ca Podolski va ramane la echipa cel putin pana la finalul acestui sezon.

„Ce va fi dupa, vom vedea. Deocamdata Lukas e jucatorul nostru si va ramane la noi pana la vara. Decizia lui ne va afecta pe noi, dar in principal pe el. Oricare ar fi, trebuie respectata."

Podolski mai are contract cu FC Koln pana in iunie 2013 si nu si-a prelungit contractul cu gruparea din Bundesliga.

Foto: Hepta

Helmuth Duckadam: "In 1983 am vrut sa plec de la Steaua"... Romania - Uruguay 1-1 / Tricolorii au salvat impresia in a doua repriza...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri