Antena Căutare

Mădălin-Sorin Hîncu este noul comandant al CSA Steaua

Colonelul Mădălin-Sorin Hîncu este noul comandant al CSA Steaua, a anunţat, miercuri, clubul sportiv.

“Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat miercuri, 29 ianuarie, la ceremonia prin care colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost numit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ceremonie care s-a desfăşurat la sediul clubului”, se arată în comunicatul CSA Steaua.

Hîncu îi succede la conducerea CSA Steaua colonelului Cristian Cîrlan, care a decedat la 20 ianuarie, la vârsta de 47 de ani. Cîrlan era în funcţia de comandant interimar de la mijlocul lunii octombrie 2019, după ce a expirat detaşarea şi împuternicirea colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu la conducerea grupării din Bulevardul Ghencea. Cîrlan urma să conducă Steaua până la organizarea unui concurs pentru numirea noului comandant.

Colonelul Mădălin-Sorin Hîncu s-a născut în anul 1965, în localitatea Bran, judeţul Braşov. A absolvit, în anul 1987, Şcoala militară de ofiţeri activi de artilerie şi rachete antiaeriene „Leontin Sălăjan”, de la Braşov. Şi-a început cariera militară la Regimentul 19 Rachete Antiaeriene, ocupând succesiv, de-a lungul carierei, funcţii pe linia specialităţii militare Educaţie fizică, de la ofiţer cu pregătirea fizică şi instructor-şef la ultima funcţie încadrată, cea de şef al Centrului de Sporturi Montane „Bucegi”.

Sursa : news.ro

Nadal a fost eliminat de Thiem în sferturi la Australian Open. Spaniolul a fost protagonistul unui moment surprizător cu... Antrenorul Friedhelm Funkel a fost demis de la Fortuna Düssledorf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x