Antena Căutare

Manchester a venit cu vedetele la Bucuresti. Doar Rio Ferdinand a fost lasat acasa!

Dupa trei ore si 45 de minute de zbor, aeronava echipei Manchester United a aterizat pe aeroportul Otopeni.

Sir Alex Ferguson l-a scos pe fundasul Rio Ferdinand din planurile sale pentru meciul de la Bucuresti, cu Otelul, din grupele Ligii Campionilor. In schimb, Evra, Vidici, Giggs, Chicharito si Rooney vor veni la Bucuresti si au sanse mari de a juca din primul minut, mai ales ca Manchester a scos numai doua puncte din precedentele doua partide din Liga Campionilor.

Absenta lui Ferdinand nu se datoreaza insa unor probleme medicale sau a prestatiilor, doar ca internationalului englez nu-i prea place sa zboare cu avionul. El a fost lasat acasa si la precedenta deplasare a "diavolilor", la Lisabona.

Avionul lui United a decolat la ora locala 10 (12:00 ora Romaniei) de pe aeroportul din Manchester, cu destinatia Bucuresti. In aceasta seara, diavolii au programat antrenamentul oficial pe stadionul National Arena, urmat de o conferinta de presa.

Lotul lui Man United deplasat la Bucuresti pentru meciul cu Otelul:
Portari: David De Gea, Ben Amos, Anders Lindegaard
Fundasi: Jonny Evans, Patrice Evra, Pereira Fabio, Phil Jones, Chris Smalling, Nemanja Vidici
Mijlocasi: Luis Anderson, Michael Carrick, Darren Fletcher, Ryan Giggs, Nani, Park Ji-Sung, Ashley Young, Antonio Valencia
Atacanti: Dimitar Berbatov, Mame Diouf, Javier Hernandez "Chicharito", Michael Owen, Wayne Rooney, Danny Welbeck

Partida Otelul Galati - Manchester United, din etapa a 3-a a grupei C a Ligii Campionilor, se va juca miine seara, de la ora 21.45, pe National Arena din Bucuresti. Partida va fi transmisa in direct de TVR1 si liveTEXT pe www.a1.ro!

Sursa: gsp

Foto: Intact Images / EPA

Mutu, suspendat 3 etape dupa "rosul" cu Fiorentina... VIDEO! Ceahlaul Piatra Neamt - Dinamo 0-5 \ Cainii se desprind in clasament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x