Antena Căutare

Mutu, suspendat 3 etape dupa "rosul" cu Fiorentina

Dupa chelnerul albanez, a fost randul lui Cassani de la Fiorentina sa faca cunostinta cu palma ”Briliantului”. Atacantul Cesenei risca 3 etape de suspendare.

Adrian Mutu a fost suspendat trei etape pentru gestul din partida cu Fiorentina, astfel ca va rata meciurile Cesenei cu Siena, Cagliari si Parma.

Revederea cu fosta echipa, Fiorentina, s-a transformat intr-un dezastru pentru Adrian Mutu. Atacantului Cesenei nu i-a iesit multa vreme nimic notabil, iar marcajul la sange al fostilor colegi l-a facut sa-si piarda la un moment dat si nervii. Pentru ca l-a tinut de tricou, Cassani a incasat un dos de palma de la "Briliant", aceeasi cu care in octombrie trecut facuse cunostinta si un chelner albanez din Florenta.

Aproape de faza, arbitrul Russo n-a avut nici o ezitare si i-a aratat "tricolorului" direct cartonasul rosu. Mutu a plecat la cabine, iar echipa sa a facut fata unui veritabil asalt al adversarilor in ultimele 17 minute ale partidei. N-a pierdut, 0-0, dar viitorul se anunta sumbru cu doar doua puncte in clasament si fara liderul sau.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Dorinel Munteanu e optimist: "Lui Manchester nu ii va fi usor cu noi"... Manchester a venit cu vedetele la Bucuresti. Doar Rio Ferdinand a fost lasat acasa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x