Antena Căutare

Primire demnă de un campion pentru românul care a câștigat primul loc la clasa “malle moto” la Dakar

Emanuel Gyenes, pilotul român, de raliu, a fost primit cu fast de către colegi, miercuri, la întoarcerea sa, după ce a câștigat primul loc la clasa “malle moto” la Dakar. La nivel general, Emanuel s-a clasat pe locul 29.

Campionul a fost primit cu aplauze, flori și șampanie, de către colegii săi din Satu Mare, orașul său natal. Pilotul a mulțumit tuturor celor care i-au acordat sprijin și s-a declarant mulțumit de performanța sa.

“În primul rând vreau să mulțumesc colegilor pentru încurajare și pentru sutele de mesaje pe care le-am primit. Sunt foarte importante pentru mine. Cum știți, în 5-17 ianuarie a fost raliu Dakar, a fost al zecelea Dakar pentru mine […] iar acesta a ieșit pentru mine exact așa cum mi-am propus. Când am plecat de acasă, mi-am propus să fiu pe podium la clasa la care m-am înscris și chiar am reușit să urc pe prima treaptă. Mai mult de atât nici nu puteam să îmi închipui,” a declarant el, scrie presasm.ro

Raliul Dakar a avut loc în Arabia Saudită, startul fiind dat pe data de 4 ianuarie din orașul Jeddah. Au fost programate 12 etape, iar câștigătorii au fost desemnați în Qiddiyah , pe data de 17 ianuarie, după ce au parcurs în total 7.856 de kilometri.

A fost cel mai dur raliu din lume, fără echipă de asistență, după cum declară Gyenes, conform aceleași surse.

Emanuel Gyenes a câștigat primul loc la clasa “malle moto” la Dakar, iar la nivel general, s-a clasat pe locul 29.

FC Viitorul - Partizan Belgrad, scor 0-1, într-un meci amical... Fundaşul dreapta Tiago Almeida, la FC Hermannstadt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x