Antena Căutare

Marian Iancu: „Impotriva lui Mircea Sandu se va incepe curand urmarirea penala”

Patronul Politehnicii Timisoara a declarat ca se asteapta ca Parchetul General sa inceapa urmarirea penala in cazul presedintelui FRF in cazul dezafilierii Craiovei.

Marian Iancu e resemnat in ceea ce priveste banii castigati de Federatie in procesul cu Loteria Romana: echipa sa nu va vedea un leu „FRF va supune Adunarii Generale propunerea de a ne imparti banii, dar aplaudacii vor fi prelucrati de Mircea Sandu. El le va aminti ca si-au luat masini, ca li s-au facut hataruri si vor vota respingerea propunerii.

Sigur ca acesti bani ar putea salva fotbalul romanesc, dar asta ne vor spune si cei de la FRF. Vor face un plan de salvare, ne vor lua ochii, apoi vor investi tot in firmele lor."

Patronul Timisoarei sustine ca presedintele FRF nu va mai sta mult la conducerea fotbalului romanesc, pentru ca Parchetul va incepe urmarirea penala impotriva lui: „Eu sper ca Mircea Sandu sa mai stea doar cateva saptamani in fruntea FRF. Am studiat dosarul Universitatea Craiova si cred ca in cel mai scurt timp parchetul va declansa urmarirea penala impotriva lui. Atunci va trebui sa se suspende, pentru ca teoretic exista indicii ca in momentul dezafilierii Craiovei, la FRF s-a comis o infractiune. Atunci vom scapa de Sandu si de cei din comitetul executiv."

Foto: Hepta

FOTO! Nicky Whelan dovedeste de ce voleiul e unul din cele mai sexy sporturi... Mititelu: „Federatia a castigat 27 de milioane de dolari si nimeni nu spune nimic. Imi vreau partea mea de bani”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x