Antena Căutare

Marius Alexe şi-a reziliat contractul cu FC Argeş

Conducerea clubului FC Argeş a ajuns la un acord cu atacantul Marius Alexe pentru rezilierea contractului. Despărţirea dintre cele două părţi s-a făcut pe cale amiabilă, în acest moment nemaiexistând nici o obligaţie din partea ambelor părţi.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a venit la Piteşti pe 13 septembrie 2019, chiar înainte de meciul cu Rapid Bucureşti, la cererea expresă a lui Nicolae Dică, antrenorul de atunci al echipei, informează site-ul oficial al clubului piteştean de Liga II.

În tricoul alb-violet, Alexe a avut 5 prezenţe, în toate fiind rezervă. Marius a adunat 129 de minute de joc şi a marcat un singur gol.

"Experimentatul atacant a debutat la FC Argeş în etapa cu numărul 8, în partida jucată de piteşteni în deplasare, cu Concordia Chiajna, ultima formaţie la care Alexe evoluase înainte de venirea la Piteşti. Din păcate, chiar înainte de meciul cu Metaloglobus Bucureşti, vârful alb-violet a suferit o accidentare la genunchi, fiind nevoit să se opereze. Medicii i-au recomandat o pauză de 6 luni, diagnosticul doctorilor determinându-l pe fotbalistul originar din Capitală să pună capăt înţelegerii pe care o avea cu Piteştiul. Venirea lui Alexe la FC Argeş a fost privită cu ochi buni de către suporterii alb-violeţi, având în vedere experienţa pe care o avea atacantul cu sute de meciuri în Liga I şi în străinătate, însă, din păcate, problemele medicale pe care le-a avut şi în trecut la genunchi, au recidivat. Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Marius Alexe pentru munca depusă la echipă şi îi urează mult succes în activitatea profesională", a notat sursa citată.

Sursa : news.ro

Kylian Mbappe a ajuns la 100 de goluri marcate pentru echipele de club... Trei fani au intrat pe teren pentru Cristiano Ronaldo la meciul Bayer Leverkusen – Juventus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x