Antena Căutare

Marius Stan, deposedat de atributii la Otelul Galati

Situatie incredibila la Otelul Galati, campioana ultimului sezon din Liga 1. Echipa care a adus titlul istoric la malul Dunarii este pe cale sa se rupa, din cauza intereselor din afara. Marius Stan a ramas fara nici un fel de putere, dupa ce Consiliul de Administratie a preluat atributiile manageriale. Stirea a fost anuntata in exclusivitate chiar de presedintele clubului, la Radio GSP.

"Nu vreau sa mai fac comentarii absolut deloc. Eu ma abtin sa mai vorbesc despre echipa si club. Incepand de astazi, managementul clubului va fi preluat de consiliul de administratie, in frunte cu domnul Bors. Se pare ca rezultatele n-au fost multumitoare si ma simt inutil acum. Nu mi-am dat demisia, am plecat in concediu", a spus Marius Stan la Radio GSP.

Presedintele clubului Otelul a refuzat sa comenteze chiar si rezultatul echipei in meciul de astazi din 16-imile Cupei Romaniei, 3-1 cu Oltchim Rm. Valcea.

sursa: gsp

foto: Intact Images

Gafa imensa in presa iberica. Interviu inventat cu Fabregas... Marius Copil a castigat duelul romanilor din primul tur de la BRD Nastase-Tiriac Trophy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x