Antena Căutare

Marseille - Lille 2-0 / Remy, la ultima dubla pentru trupa lui Deschamps?

Sub privire lui Harry Redknapp, care il dorea la Tottenham inca de cand evolua la modesta Nice, Loic Remy a adus-o de unul singur pe OM la 2 puncte de podium.

Lille are un inceput catastrofal de an 2012. Dupa ce la mijlocul saptamanii trecute a fost eliminata din Cupa Ligii Angliei de Lyon, duminica seara a pierdut si derby-ul cu OM, lasandu-le pe Montpellier si PSG sa se distanteze in fruntea clasamentulu.

Prima repriza a apartinut in totalitate celor de pe malul Mediteranei, Cheyrou si Lucho Gonzales evidentiindu-i pe Landreau si Mavuba, care au pastrat tabela intacta in primele 45 de minute.

Dupa pauza a iesit la rampa Remy, cel care a dechis scorul cu o lovitura de cap din 6 metri dupa o centrare a lui Valbuena.

Hazard putea aduce egalarea la scurt timp, dar belgianul a fost blocat in extremis de Mandanda dupa ce il depasise pe N'Kolou.

Nu a fost 1-1, s-a facut 2-0. Acelasi Remy a interceptat o pasa gresita a lui Gueye, i-a driblat pe Landreau si Chedjou si a trimis in poarta goala.

Pe final, Deschamps l-a schimbat pe golgheter cu Djimi Traore, oferindu-i fostului jucator de la Nice si Lyon bucuria unor "standing ovations" la ceea ce ar putea fi ultimul sau meci pe Stade Velodrome. In tribuna il astepta deja Harry Redknapp, managerul lui Tottenham.

Foto: Intact Images / EPA

Barcelona invinge pe Betis cu 4-2 si revine la 5 puncte de Real... AC Milan - Inter 0-1 / Nerrazzurii traiesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x