Căutare Live

UNA PE ZI! Mauro Icardi a îndeplinit visul tuturor fanilor și a urcat pe internet poze nud cu Wanda Nara, frumoasa sa soție!

În mod normal, într-un fotbal care își respectă valorile, super-golgheterul lui Inter Milano, Mauro Icardi, ar trebui, la ora aceasta, să se antreneze alături de Messi, Higuain & co. pentru startul Cupei Mondiale din Rusia. Cum selecționerul Sampaoli are alte păreri, Icardi este acum în vacanță

În mod normal, într-un fotbal care își respectă valorile, super-golgheterul lui Inter Milano, Mauro Icardi, ar trebui, la ora aceasta, să se antreneze alături de Messi, Higuain & co. pentru startul Cupei Mondiale din Rusia. Cum selecționerul Sampaoli are alte păreri, Icardi este acum în vacanță și se ”pregătește” alături de minunata Wanda Nara.

Icardi și Wanda sunt în aceste zile în Africa. Nu, nu e vorba de vreun transfer intermediat de senzuala soție a acestuia, ci de o vacanță exotică. Iar în Africa, Icardi se ține de glume mai mult decât deocheate. Vârful lui Inter a surprins-o într-o poziție mai mult decât neregulamentară pe Wanda Nara, tocmai când aceasta ieșise dintr-o băiță africană.

Imediat, Icardi a postat imaginile pe contul său de Instagram. În aceste condiții, milioane de fani din întreaga lume țin să-i mulțumească selecționerului Argentinei, Jorge Sampaoli, pentru că l-a făcut pe Icardi să se orienteze, fie și pentru o vară, către ”fotografie”.

UNA PE ZI! Mauro Icardi a îndeplinit visul tuturor fanilor și a urcat pe internet poze nud cu Wanda Nara, frumoasa sa soție!UNA PE ZI! Mauro Icardi a îndeplinit visul tuturor fanilor și a urcat pe internet poze nud cu Wanda Nara, frumoasa sa soție!

Iată și alte ipostaze mai mult decât incitante cu zeița Wanda Nara!

UNA PE ZI! Mauro Icardi a îndeplinit visul tuturor fanilor și a urcat pe internet poze nud cu Wanda Nara, frumoasa sa soție!UNA PE ZI! Mauro Icardi a îndeplinit visul tuturor fanilor și a urcat pe internet poze nud cu Wanda Nara, frumoasa sa soție!UNA PE ZI! Mauro Icardi a îndeplinit visul tuturor fanilor și a urcat pe internet poze nud cu Wanda Nara, frumoasa sa soție!

Biletul Zilei 05.06.2018. Meciurile spectacol de marți au adus un pont bombă câștigător!... La Real Madrid, mai rău ca la FCSB ? Un jucător al ”galacticilor” ar fi sărit să-l bată pe Zinedine Zidane înainte de ul...
Ultimele știri