Antena Căutare

Meci de 5 stele primit de Ovidiu Hațegan în UEFA Champions League! Românul va ”fluiera” echipa momentului din Spania

Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român al momentului, continuă să beneficieze de încredere din partea forurilor europene în materie de arbitraj. ”Cavalerul” din România a fost delegat de UEFA la un meci de 5 stele din etapa a doua a grupelor Champions League.

Arbitrul din Arad a fost delegat la unul dintre cele mai tari jocuri de miercuri: Sporting Lisabona - FC Barcelona, un duel care va conta pentru Grupa D a celei mai tari competiții inter-cluburi din lume.

În vârstă de 37 de ani, Hațegan îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce Sebastian Colţescu şi Istvan Kovacs vor fi arbitri adiţionali.

Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român, aflat pe lista FIFA din 2008, a arbitrat în acest sezon meciul Celtic - Astana 5-0, din preliminariile Ligii, iar în stagiunea trecută, a fost de patru ori la centru în UCL - de trei ori în grupe şi o dată în fazele eliminatorii.

Ultima oară când a condus un meci al lui Messi & co., Hațegan a fost martorul unui Barcelona - Celtic 7-0, chiar în sezonul trecut.

În acest moment, Barcelona este echipa momentului în Europa. După ”dubla” cu Real din Supercupa Spaniei, catalanii și-au revenit și au câștigat tot în La Liga și Liga Campionilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anunțul zilei în fotbalul european: Liverpool negociază vânzarea lui Coutinho la Barcelona: ”Ar fi o minune să nu ajungă... Gigi Becali pregătește încă o ”ieșire” de la FCSB: ”Se sperie de minge. Îi mai dăm 2-3 meciuri și apoi adio!”. Ce jucăto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x