Antena Căutare

VIDEO: Incidente grave la Viitorul - Dinamo! Suporterii dinamovişti au rupt gardurile şi au intrat pe teren

Fanii dinamovişti, aflaţi în număr de aproximativ 200, i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc, la meciul FC Viitorul - Dinamo, care se dispută, luni seară, la Ovidiu.

Incidente grave la Ovidiu, la meciul Viitorul - Dinamo, după ec suporterii dinamovişti au rupt gardurile şi au pătruns pe teren. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca totul să nu degenereze.

Fanii dinamovişti, aflaţi în număr de aproximativ 200, i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc, la meciul FC Viitorul - Dinamo, care se dispută, luni seară, la Ovidiu. Suporterii i-au cerut demisia tehnicianului.

După golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi din suprafaţa de joc de stewarzi.

Jandarmii au intervenit şi s-au postat în faţa peluzei în care se afla galeria dinamovistă.

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a mers la suproteri şi a încercat să-i calmeze.

Meciul este întrerupt de peste 15 minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa : news.ro

Clubul Sportiv Universitar "Ştiinţa" din Constanţa va purta numele Simonei Halep. Decizia a fost luată în vede... FC Viitorul - Dinamo, scor 5-0, în Liga I, după un meci întrerupt de incidente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x