Antena Căutare

Meciul dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova este live text pe observatornews.ro

Meciul dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova este al doilea de pe terenul Philippe Chatrier, după confruntarea de simplu masculin Casper Ruud (Norvegia, cap de serie 28) – Dominic Thiem (Austria, cap de serie 3).

simona hallep in echipament roz trimite un pupic catre cer la finalul meciului din turul 2 de la roland garros 2020
Simona Halep e favorita de la Roland Garros 2020 | Hepta

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, miercuri, pe Irina Begu, locul 73 WTA, scor 6-3, 6-4, şi s-a calificat turul trei la Roland Garros.

În primul set, Halep a condus cu 3-0 şi 4-1, însă Begu a reuşit să recupereze din scor şi a ajuns la 4-3, însă sportiva din Constanţa s-a impus în cele din urmă cu 6-3, după 41 de minute de joc. Setul doi a fost mai echilibrat, însă în cele din urmă Halep l-a câştigat, scor 6-4, după 42 de minute de joc.

Karolina Pliskova, a doua favorită, a fost eliminată în turul al doilea al turneului de la Roland Garros Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-4, 6-2, de letona Jelena Ostapenko, locul 43 WTA, în manşa a doua a turneului de la Roland Garros.

Ostapenko s-a impus după un meci care a durat o oră şi nouă minute.

Detalii suplimentare despre evoluția Simonei Halep la Roland Garros și meciul ei împotriva Amandei Anisimova sunt disponibile pe Observator News.

Simona Halep - Amanda Anisimova la Roland Garros 2020. Simona a câștigat meciul. Care este scorul final... Simona Halep la Roland Garros 2020. Ce a spus înaintea duelului cu Iga Swiatek, pe care a învins-o anul trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x