Antena Căutare

Meciurile zilei in Liga Campionilor: Marseille vs Inter/ FC Basel vs Bayern Munchen

Marseille vs Inter si FC Basel vs Bayern Munchen sunt meciurile zilei din cadrul optimilor de finala ale Ligii Campionilor.

Marseille - Inter (21:45, "Stade Velodrome")


Formatia antrenata de Claudio Ranieri incearca sa salveze un sezon dezastros in Serie A, printr-un parcurs cat mai lung in Liga Campionilor. Inter Milano se deplaseaza in Marisilia pentru un meci care se anunta destul de dificil contra formatiei antrenate de Didier Deschamps

"Inter este o echipa de calitate, indiferent de momentul pe care il traverseaza. Va fi dificil impotriva lor, dar cel putin pe hartie stim ce sa facem. Au un atac foarte bun, nu trebuie sa le dam spatii. Italienii au multi fotbalisti de clasa, iar Claudio Ranieri este un tehnician cu o mare experienta. Ne dorim sa avem un avantaj, nu conteaza cat de mare, inainte de returul de pe San Siro. Sper ca perioada indelungata petrecuta in fotbalul italian sa ma ajute" - Didier Deschamps, antrenor Olimpique Marseille.

"Am traversat momente grele in aceasta editie de Champions League, dar sper sa totul a trecut. Sunt foarte fericit ca ma intalnesc cu Didier Deschamps, am un mare respect pentru el. Inter este favorita pentru ca in urma cu doi ani a castigat tot. Ma astept la un meci dificil, ii simt pe baieti destul de linistiti" - Claudio Ranieri, antrenor Inter.

Echipe probabile:

Marseille: Mandanda - Azpilicueta, Diawara, Nkoulou, Morel - Kabore, Cheyrou - Amalfitano, Valbuena, A. Ayew - Brandao (4-2-3-1)

Inter: Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Zanetti, Palombo, Cambiasso, Poli - Sneijder - Milito (4-4-1-1).



FC Basel - Bayern Munchen (21:45, "St. Jakob-Park")

Bavarezii pornesc ca mari favoriti in fata lui Basel, insa nu trebuie uitat faptul ca elvetienii au lasat-o pe Manchester United in afara competitiei. Germanii intalnesc pentru a doua oara intr-o faza eliminatorie o echipa din Elvetia, dupa ce au trecut de FC Zurich in play-off.


"Trebuie sa fim relaxati, nu avem ce pierde. Ne aflam in primavara Champions League, faza unde ne vom duela cu Bayern, una dintre cele mai bune echipe din competitie. Suntem pregatiti pentru un joc greu. Adversarii nostri vor fi motivati suplimentar, tinand cont de faptul ca finala se va disputa pe stadionul lor" - Heiko Vogel, antrenor FC Basel.

"Nu este o surpriza ca Basel a ajuns aici, este o echipa buna, formeaza un grup puternic. Nu cred ca suntem favoriti, totul incepe de la zero. O formatie care lasa pe Manchester United in fata competitiei nu mai are nevoie de nicio prezentare" - Jupp Heynckes, antrenor Bayern Munchen.

Echipe probabile:

Basel: Sommer - Steinhofer, Abraham, Dragovic, J. Park - Shaqiri, Huggel, G. Xhaka, F. Frei - Streller, A. Frei (4-4-2).

Bayern: Neuer - Rafinha, Boateng, Badstuber, Lahm - Luiz Gustavo, Alaba - Muller, Kroos, Ribery - Gomez (4-2-3-1).

Sorana Cirstea, calificata in turul doi la Monterrey... Lucian Bute: "Faptul ca voi boxa la Froch acasa imi da o energie in plus"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x