Medicii spanioli recomandă sterilizarea mingilor de fotbal şi a terenurilor, când vor reîncepe meciurile

Pe lângă toate măsurile sanitare foarte stricte care vor fi puse în aplicare pentru a relua antrenamentele şi meciurile, mingile şi terenurile vor trebui sterilizate des pentru a evita orice risc de infecţie, recomandă Rafa Ramos, preşedinte al asociaţiei medicilor cluburilor spaniole, potrivit lequipe.fr.

"Toate materialele, chiar şi terenurile, vor trebui curăţate înainte de meciuri, la pauză şi după. Este posibil să fii infectat cu un balon, dar când eşti atins de un balon sterilizat, pe o suprafaţă sterilizată, este mult mai dificil", a declarat Ramos, duminică, pentru El Pais.

Campionatul spaniol este întrerupt de la 12 martie din cauza pandemiei de coronavirus. Deocamdată, nu este vehiculată vreo dată pentru reluarea meciurilor.

LaLiga a stabilit recent un protocol medical de reluare a activităţilor sportive, dar revenirea la antrenamente a fost amânată din 27 aprilie pentru 7 mai.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri