Antena Căutare

Membrii Comitetului Executiv al FRF, urmariti penal de abuz in serviciu

Membrilor Comitetului Executiv al FRF le-a fost comunicat cu ocazia vizitei la sediul DNA, in cursul zilei de miercuri, ca sunt invinuiti de abuz in serviciu.

"Ne-a fost adusa la cunostinta invinuirea de abuz in serviciu si ni s-a dat termen doua saptamani pentru pregatirea apararii. Nu am vazut materialul de invinuire"


Au fost audiati, miercuri, de catre DNA: Cornel Sfaiter, Marian Rusen, Stefan Stana, Octavian Goga, Marius Stan, Cristi Bobar si Marian Palarie, toti membri in cadrul Comitetul Executiv al FRF (au votat dezafilierea U Craiova).

"Mi s-a spus ca a inceput urmarirea penala si ca sunt acuzat de abuz in serviciu. E neplacut ca acum, cu trei zile inainte de nunta, mi se intampla asa ceva. Am vorbit si cu nasu' (nr Cristi Borcea) si mai glumeam, ca el nu a fost prezent la sedinta aia. Sa stiti ca daca ar trebui, as vota la fel, fara sa am vreo presiune din parte lui Mircea Sandu sau a altcuiva" - Cristi Bobar (reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a), conform gsp.

"Decizia dezafilierii Craiovei o consider in continuare una corecta. Mi-au fost aduse la cunostinta invinuirile. Am incredere in documentele federatiei" - Stefan Stana, reprezentant al cluburilor din Liga a doua.

Dumitru Dragomir (presedintele LPF) si Mircea Sandu (presedintele FRF) sunt asteptati la DNA in cursul zilei de joi, respectiv vineri.

In data de 20 iulie, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova.

Cum a motivat Comitetul Executiv al FRF decizia:

"Comitetul Executiv a adoptat in sedinta din 20 iulie 2011, cu zece voturi pentru si 2 abtineri, in temeiul art 18. alin 2 coroborat cu prevederile art 18 alin 1 lit b din statutul FRF, masura excluderii provizorii a clubului de fotbal Fotbal Club U Craiova SA, urmand sa supuna aceasta masura validarii primei Adunarii Generale a FRF".

Componenta C.Ex al FRF care a votat:

1. Mircea Sandu - presedinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepresedinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepresedinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Sfaiter reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Stefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii si juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - presedinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Terbea - reprezentantul cluburilor de fotbal in sala (a semnat).

Dupa ce formatia din Banie a fost dezafiliata, jucatorii Stiintei au devenit imediat liberi de contract, plecand astfel gratis de la Universitatea.

Vezi dovada ca Mircea Sandu e urmarit penal!... Carlos Tevez, amendat cu un 1 milion de lire sterline. Argentinianul vrea sa-l dea in judecata pe Roberto Mancini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x