Antena Căutare

Michael Schumacher se întoarce ACASĂ. Fostul pilot va continua recuperarea, în sânul familiei

MICHAEL SCHUMACHER. Decizie radicala luata de familia lui MICHAEL SCHUMACHER: fostul pilot de Formula 1 va parasi spitalul din Geneva si va urma recuperarea la domiciliu. MICHAEL SCHUMACHER a fost mutat recent de la Grenoble la Geneva, tocmai pentru a fi mai aproape de familie.

Michael Schumacher se întoarce acasă! Este decizia pe care soția sa, Corinna a luat-o, după ce fostul pilot a fost transferat de la clinica din Grenoble, la Geneva.

Intenția celei care i-a stat tot timpu alături, de la cumplitul accident și până acum, este considerată optimă și perfect realizabilă.

"În cazul în care există fonduri pentru a construi acasă propriul salon de reabilitare, cu sala de gimnastică, medici și terapeuți, atunci cu siguranță este posibil ca Schumi să fie tratat în afara spitalului", a declarat doctorul Peter Vajkoczy, directorul clinicii de neurochirurgie Charite, din Berlin, citat de presa germană.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la ski, în luna decembrie a anului trecut, s-a aflat în comă indusă o bună perioadă de timp, iar acum se află în proces de recuperare.

S-a stabilit programul Ligii I, sezonul 2014-2015! Campionatul începe cu derby-ul Rapid-Steaua... Viorel Moldovan, noul selecţioner al echipei naţionale de tineret...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x