Antena Căutare

Mircea Badea: "Cea mai buna echipa in cupele europene este Dinamo. Pentru ca ea n-a luat bataie"

Mircea Badea ironizeaza evolutia echipelor romanesti din Europa League. Realizatorul emisiunii "In Gura Presei" a comentat prestatia celor trei formatii in meciurile disputate aseara si a afirmat ca “noi iubim mult fotbalul".. doar ca.. "nu prea avem fotbal"


"Cea mai buna echipa, dupa parerea mea, a momentului, in cupele europene, este Dinamo, pentru ca ea astazi (n.r.)nu a luat bataie. Ba, a facut ce-a facut, dar n-a luat bataie. A luat bataie atat de rau acu o perioada, incat nu a fost cazul sa o mai ia si astazi", a comentat Badea.



Fotbalul romanesc trece printr-o serie de rezultate foarte proaste. Statistica este inspaimintatoare: ultimele 15 meciuri jucate de echipele romanesti si de "tricolori" au adus un singur succes, cel al Rapidului cu Hapoel Tel Aviv.

Ultima etapa din Europa League a reprezentantelor romanesti a aruncat fotbalul autohton pe o panta descendenta. Steaua, Rapid si Vaslui au facut pasi gresiti care le pot compromite sansele de calificare, Otelul aproape ca nu conteaza in Liga Campionilor, iar nationala n-a reusit nici o victorie in ultimele 2 partide din cursa pentru EURO 2012.

Europa League, etapa 3-a: Trei echipe cu maxim de puncte. Vezi rezultatele inregistrate si situatia in cele 12 grupe!... CFR Cluj – Ceahlaul Piatra Neamt 2-1 \ Ardelenii pun presiune pe Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x