Mircea Lucescu și Arda Turan inaugurează ”Ion Oblemenco”! România - Turcia, primul meci internațional pe arena de lux a Craiovei

 

Dacă primul meci oficial de campionat al celor de la CSU Craiova pe noul ”Ion Oblemenco” este încă în ceață, deja se știe în bună măsură care va fi primul meci internațional pe noua arenă a Băniei.

Luna viitoare, noul stadion de lux din Craiova, are mari șanse să fie gazda unui amical important. România şi Turcia, două echipe care au ratat calificarea la Mondiale se vor întâlni într-un super amical pe noul stadion din Craiova.

Anunţul a fost făcut de Mircea Lucescu, care a sosit miercuri seara în România.

”Am avut azi o discuţie cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. Pe 10 noiembrie sau 14, să vedem care dintre ele, vom juca un amical la Craiova. Ne-am dat acordul reciproc şi sper să organizăm acest meci. Ambele naționale au nevoie de o restructurare, de o schimbare de grup, poate, şi de atitudine şi de entuziasm.

Meciurile care vor urma, Liga Naţiunilor şi preliminariile trebuie abordate cu un spirit nou. Şi am văzut că România a început bine şi îi felicit. Îl felicit pe Contra pentru rezultate. E important”, a spus Il Luce

Ultimul meci România - Turcia a avut loc în septembrie 2013, în preliminariile pentru Mondialul din 2014, pe vremea când selecţionerul tricolorilor era Victor Piţurcă. Atunci, pe Arena Naţională, Turcia s-a impus cu 2-0, însă România a prins în cele din urmă barajul pentru turneul final, pierdut însă în faţa Greciei.

Amicalul cu Turcia va fi al treilea meci pentru Contra ca selecţioner, după 3-1 cu Kazahstan şi 1-1 cu Danemarca din preliminariile Mondialului rus.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe