Antena Căutare

Mircea Sandu: "Am muncit prea mult pentru fotbal sa-mi dau demisia"

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a vorbit despre situatia sa in dosarul in care este anchetat astazi la Parchet.

UPDATE ORA 21.40 // Redactorul sef al Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan, a intrat in dialog cu Mircea Sandu la Realitatea TV, moment in care presedintele FRF a continuat sa se apere.

Tolontan: "I-am cerut demisia lui Mircea Sandu din urma cu 10 ani si i-a prins bine, a ajuns in cea mai inalta functie. Cei prinsi in stenograme vorbeau codificat"
Sandu: "Da, in speranta ca sunt foarte putin ascultati, probabil ca vorbeau codificat. Repet, sunt greseli personale. In continuare am incredere ca Avram nu a luat bani, tocmai vanduse un teren cu 2 milioane. Nu am avut semnale ca ar fi fost corupt.

Tolontan: "S-a dovedit ca echipa din Craiova nu v-a dat in judecata"
Sandu: "Noi am lucrat cu legea. Pot avea incredere intr-un om ca ala? Merg pana in panzele albe sa ma apar. Nu-mi dau demisia. Am muncit prea mult pentru fotbalul asta ca plec doar sa dau cuiva satisfactie"

"In primul rand, nu a fost demonstrata nici o coruptie in fotbalul romanesc. Cand am fost astazi la Parchet mi-a fost prezentat dosarul pentru care sunt acuzat si nu sunt de acord cu aproape 90% din ce scrie in el.

Eu sunt alesul celor care fac parte din fotbalul romanesc, pentru a avea grija de echipele nationala, ca legislatia sa fie aplicata. Din acest punct de vedere, dupa 21 de ani ajung oameni care distrug oameni, orase si altcineva e aratat cu degetul. Eu sunt o tinta de prin '92 pentru ca fotbalul reprezinta un interes mare. Toti sunt vinovati pentru situatia in care a ajuns nationala si echipele romanesti".

"Nu sistemul l-a pus pe Avram sa faca aceste lucruri, e o problema individuala. E problema lor, nu a mea. De ce sa ma acuz daca nu sunt vinovat?", a spus Mircea Sandu la un post de televiziune.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

FC Brasov - CFR Cluj 1-2 / Echipa din Gruia e la un punct de Dinamo... Jandarmii l-au identificat si pe cel de-al doilea fan care a incercat sa intre pe teren la Petrolul - Steaua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x