Antena Căutare

Mircea Sandu: "Familiile Avram si Terbea sunt prietene. E normal sa-i puna elicopterul la dispozitie"

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a vorbit la emisiunea Contraatac, de la GSP TV, despre arbitrajul romanesc, aflat intr-un moment dificil.

"Familiile Terbea si Avram sunt prietene. Faptul ca i-a pus elicopterul la dispozitie vad ca este considerat un act de coruptie. Atunci, o sa iau si eu avioanele lui Gigi Becali si Ioan Niculae sa ma plimb cu ele.

"Este un moment delicat in arbitraj, nu inteleg de ce arbitrii gresesc atat de mult. Chiar ii spuneam lui Avram dupa etapa a sasea sa urmareasca fiecare arbitru in parte, cu un program special. Cand eram jucator, eram dusmanul declarat al arbitrilor, pentru ca nu acceptam sa imi strice munca. Accept un corner, un aut, un ofsaid, dar nu greselile grave", a spus Sandu, care a vorbit de o alta problema din fotbalul romanesc.

"O a doua mare problema pe care o avem este cea a observatorilor, care sunt fosti arbitri si care poate nu s-au debarasat de unele metehne mai vechi, care le-au ramas in carca".

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Dumitru Dragomir a gasit explicatia scandalului de coruptie: "E ceva politic"... Bourceanu va fi noul capitan al Stelei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x