Antena Căutare

Mititelu acuza FRF de MINCIUNA! Craiova trebuie judecata dupa legislatia din Romania

Dupa ce ieri a prezentat un act prin care demonstra ca actul prin care s-a aprobat dezafilierea Craiovei este unul fals, astazi, patronul Universitatii Craiova a publicat raspunsul UEFA prin care forul european a declarat ca nu s-au facut nici un fel de presiuni pentru dezafilierea oltenilor si ca situatia trebuie judecata in functie de regulamentul din Romania.

In actul trimis prin fax de Alasdair Bell, avocat general al UEFA, se arata ca "UEFA nu a exercitat niciun fel de presiuni asupra FRF in acest caz; pur si simplu, am atras atentia asupra faptului ca acest caz ridica o problema de dimensiune nationala care, in consecinta, este de competenta FRF, in baza autonomiei sale de organizare si tinand cont de legislatia in vigoare in momentul de fata in Romania".

Clubul din Craiova a trimis si un mesaj presedintilor FRF si LPF, prin care le cere sa faca dreptate in cazul dezafilierii, in caz contrat trebuind sa dea explicatii in civil si penal.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Piturca a rotit NOUA fundasi, dar nu a primit nici un gol in actualul mandat... Ghencea e GATA de joc! Steaua poate reveni acasa de saptamana viitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x