Antena Căutare

Monica Niculescu, "vinovata" pentru valul de critici primit de chinezoaica Li Na

Li Na, prima femeie din Asia care a castigat un turneu de Mare Slem la simplu, a fost bombardata cu critici dupa eliminarea soc din prima runda a Open-ului Chinei.

Presa de stat si o parte din nenumaratii fani au acuzat-o pe castigatoarea de la Roland Garros ca petrece prea mult timp semnand contracte de sponsorizare in loc sa isi imbunatateasca jocul si sa continue victoriile istorice precum cea de la Paris.

Li Na a fost eliminata din prima competitie de pe teren propriu dupa victoria istorica, reusind doar patru puncte in ciuda sustinerii masive din public. Cea care a facut valul de critici posibil a fost o romanca. Monica Niculescu, numarul 58 WTA, a invins-o pe Na Li cu 6-4, 6-0.

Evident marcata de infrangere, Li Na a refuzat sa ofere explicatii legiunilor intregi de fani chinezi pe care ii are. In schimb, cand a fost intrebata daca nevoie de a-si satisface sponsorii pune o presiune distructiva pe umerii ei, Na Li si-a cerut scuze fata de firmele sustinatoare pentru eliminarea prematura.

Editorialistii si fanii dezamagiti au luat foc in urma acestui comentariu, spunand ca sportiva a petrecut mai mult timp semnand contracte de sponsorizare decat pe terenul de antrenament. Iata cateva critici aduse chinezoaicei:

Cqnews.com: "Li Na: star mondial de tenis sau experta in lumea modei?

China Daily: "Li Na ar fi trebuit sa vina mai puternica dupa un debut furtunos de sezon"

Fan pe Weibo: "Sunt foarte descurajat. Li Na aproape ca nu a luat niciun punct. Prea multe contracte. Probabil ca nu mai e in stare sa castige niciun meci"

Sursa: antena3

Foto: antena3.ro

Suporterii lui Atletico Madrid au ironizat moartea lui Antonio Puerta... Lucian Bute: „Meciul cu Johnson este provocarea carierei mele”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x