Antena Căutare

Motivele pentru care Piturca nu vrea sa ii plateasca pensie alimentara copilului Vicai Blochina

Victor Piturca vrea sa amane plata pensiei alimentare pentru copilui Vicai Blochina. Se plange instantei ca, printre altele, banca il poate lasa fara casa, daca nu-si plateste datoriile. N-ar avea de unde sa scoata 9.000 de euro pe luna. Plus restante de inca 100 de mii. Desi cunoscutii il contrazic. Selectionerul ar fi strans, in ani, o avere de zeci de milioane de euro din fotbal si din imobiliare.

Piturca si-a construit tactica in jurul a 5 motive. Aceasta e cererea pe care a depus-o la instanta prin care cere anularea pensiei alimentare. Explicatia ca ar fi sarac nu prea tine cand vedem, de pilda, numai vila din Pipera.

De departe insa, cea mai buna explicatie gasita de Piturca este alta. Mai mult decat probabil, banii primiti ca pensie alimentara vor fi cheltuiti de mama, de Vica Blochina. Asta spune Piturca in cerea depus la instanta. Antrenorul nationalei e convins ca va castiga apelul, iar Vica va fi obligata sa restituie banii achitati pana in acel moment.

Sunt 9.000 de euro pe luna. Bani pe care Victor Piturca se vaita ca nu ii are. Desi cei care i-au fost candva aproape au alta varianta. Din imobiliare si din fotbal ar fi strans o avere de milioane de euro.

Cu Mititelu, Piturca s-a certat tocmai din cauza unui teren. Fostul patron al Craiovei zice ca parcela de 4 hectare, de peste drum de aeroportul din Craiova, valora candva si 10 milioane de euro. Acum, expertii spun ca face un milion de euro, cel mult. Piturca mai este proprietarul unor terenuri si in jurul Bucurestiului. Are o ferma cu produse bio in Branesti si proprietati in Pipera. Acasa, in Dolj, mai are 50 de hectare de pamant.

Federatia ii plateste un salariu de 450.000 de euro pe an. Si primele de calificare pot ajunge la un milion de euro. Piturca este insa prea sarac pentru copilul Vicai. Vrea sa convinga instanta sa suspende plata pensiei alimentare, pana la incheierea procesului de paternitate.

„Sunt casatorit, locuiesc cu sotia si, dupa cum voi arata, suport toate cheltuielile comune. De asemenea, am doi copii majori. Avand in vedere ca nici unul dintre acestia nu are serviciu, acopar in mod cotidian o serie de cheltuieli ale acestora", a spus Victor Piturca, in cererea de suspendarea a platii pensiei alimentare

Piturca se plange ca a ramas in urma cu creditul, si ca banca ii poate lua casa de un milion de euro din Pipera, daca nu achita restantele. In plus, in motivatia cererii depuse la dosar o ataca pe femeia cu care s-ar fi iubit timp de 16 ani.

Meciul din justitie dintre vedeta tv si antrenorul nationalei de fotbal a intrat deja in prelungiri. Saptamana viitoare, Vica si Piturca se intalnesc la apel.

Masina - un vis, o viata! Povestea primului roman aflat pe podium la un Grand Prix... FOTO! Prima poza cu tricoul lui Manchester City pentru sezonul urmator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x