Antena Căutare

Mutu, in forma, dar degeaba

Romanul a dechis scorul pe Olimpico in debutul meciului pe care echipa sa, Cesena, l-a disputat impotriva celor de la Lazio, apoi ao obtinut lovitura de pedeapsa din care Iaquinta a dublat aavantajul. Lazio a revenit insa si a invins cu 3-2.

Daca in deplasarea trecuta a fost lasat acasa, Adrian Mutu i-a demonstrat antrenorului Daniele Arrigoni ca merita sa fie convicat la fiecare meci.

Romanul a deschis scorul in deplasarea de pe Olimpico, reluand din apropierea careului de 6 metri in plasa portii lui Marchetti dupa o pasa a lui Iaquinta. Desi talonat de Biava, fostul atacant al lui Juventus a preluat perfect o lansare in adancime a lui Colluci si i-a pasat decarului perfect decarului nationalei. Era minutul 13 si Cesena conducea deja cu 1-0.

Mutu s-a revansat 20 de minute mai tarziu, cand a obtinut un penalty si eliminarea lui Konko. De la punctul cu var, Iaquita a reusit primul sau gol in ultimele 15 luni.

Totusi, echipa din Capitala a revenit in repriza a doua si a invins cu 3-2. Hernanes, Lulic si Kozak au marcat pentru fosta adversara a Vasluiului din grupele Europa League.

Foto: Intact Images / EPA

Borussia Dortmund, prima echipa calificata in semifinalele Cupei Germaniei... Hagi: "Bicfalvi se poate rata ca Plesan"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x