Antena Căutare

Napoli a castigat finala Cupei Italiei

Napoli este prima echipa care a reusit sa o invinga pe Juventus in acest sezon, dupa succesul din finala Cupei Italiei, scor 2-0. Au marcat Edinson Cavani (63' din penalti) si Marek Hamsik (83'). In urma acestui rezultat, cele doua grupari se vor infrunta la Beijing in Supercupa Italiei.

Cavani a deschis scorul transformand un penalti provocat de o mare gafa a defensivei campioanei, iar Marek Hamsik a inchis tabela in urma unui contraatac.

In ultimele minute ale partidei, Fabio Quagliarella a primit direct cartonasul rosu, dupa ce i-a aplicat un cot in figura lui Aronica.

La finalul meciului, Alessandro Del Piero, capitan la ultimul lui meci in tricoul "bianconero", a salutat cu lacrimi in ochi tribunele in care se afllau fanii torinezi.

De-a lungul istoriei, Napoli a mai castigat de trei ori Cupa Italiei, in anii 1962, 1976 si 1987.

Echipe:

Juventus: Storari - Barzagli, Bonucci, Caceres - Lichtsteiner (Pepe '68), Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia - Borriello (Quagliarella '73), Del Piero (Vucinici '67). Antrenor: Antonio Conte

Napoli: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Dzemaili, Inler, Zuniga, Hamsik (Dossena '85) - Lavezzi (Pandev '72), Cavani (Britos '90+3). Antrenor: Walter Mazzari.

Chelsea Londra, noua campioana a Europei... VIDEO! Lupte intre fanii echipelor CFR si Universitatea Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x