Antena Căutare

VIDEO! Lupte intre fanii echipelor CFR si Universitatea Cluj

A fost noapte alba pentru fortele de ordine din Cluj-Napoca. Suporterii celor doua echipe rivale din oras, CFR si Universitatea, s-au luat la bataie imediat dupa ce jucatorii echipei CFR Cluj au primit trofelul de campioni ai Romaniei la fotbal.

Enervati de succesul rivalilor, cativa fani ai Universitatii au aruncat cu petarde si fumigene. Situatia a fost adusa sub control doar de interventia jandarmilor.

Un fan inrait al Universitatii Cluj, a avut ghinionul sa fie prins de jandarmi si incatusat. Alaturi de alti suporteri ai aceleiasi echipe, el a aruncat cu petarde si fumigene in autocarul care ii plimba pe fanii ceferisti prin oras. In doar cateva minute, incidentul a degenerat in lupte de strada.

Dupa ce i-au alergat cateva sute de metri pe o strada din oras, jandarmii au reusit sa-i prinda pe o parte dintre atacatori. I-au urcat repede in dube si i-au dus la sectia de politie.

Si in zona centrala a orasului, doi suporteri ai Univeritatii Cluj au fost retinuti dupa ce au incercat sa-i provoace pe fanii rivali.

Dupa ce jandarmii au reusit sa aplaneze conflictele, fanii ceferisti au continuat sarbatoarea, in piata centrala. Acolo au cantat imnul echipei, au dansat si s-au bucurat de reusita.

Napoli a castigat finala Cupei Italiei... Montpellier, campioana Frantei pentru prima oara in istoria clubului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x