Antena Căutare

Naționala României petrece ultimele ore cu Christoph Daum în funcție! Germanul a făcut anunțul mult așteptat de FRF

La puțin timp după ce Comisia Tehnică din cadrul Federației Române de Fotbal a votat terminarea contractului dintre națională și selecționerul Christoph Daum, acesta din urmă a ieșit public în presa germană și a făcut lumină în ceea ce privește viitorul său în România.

Deși a declarat că decizia Comisiei conduse de Stoichiță de a-l îndepărtă nu are nicio valoare, selecţionerul în funcție al României a făcut anunţul mult așteptat de oamenii din FRF: miercuri sau joi, contractul ar trebui să fie reziliat.

”Comisia Tehnică A FRF nu are nicio putere pentru a lua o decizie. Deciziile sunt luate doar de președintele Federației Române de Fotbal, după ce se consultă cu mine și cu cei din Comitetul Executiv.

Cel mai probabil vom găsi o soluție amiabilă miercuri sau joi. Am găsit această opțiune pentru Răzvan Burleanu. Presedintele sau Federația trebuie să găsească o soluție adecvată pentru toate părțile. Acest lucru va avea loc în câteva zile, de comun acord” a declarat antrenorul german pentru cei de la BILD.

Cu două etape înainte de finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia, România ocupă locul 4 în grupa de calificare, fără șanse matematice la primele două locuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comisia Tehnică a FRF a decis: Christoph Daum, OUT! Iată lista celor 7 antrenori din care se va alege un selecționer pen... Veste uriașă pentru FCSB înainte de meciul cu Plzen! Coșmarul românilor nu va evolua în meciul din Europa League de joi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x