Antena Căutare

Veste uriașă pentru FCSB înainte de meciul cu Plzen! Coșmarul românilor nu va evolua în meciul din Europa League de joi!

Joi, 14 septembrie, de la ora 22:05, FCSB va da piept cu cehii de la Viktoria Plzen, în prima etapă din grupele Europa League. Vicecampioana Ligii 1 o întâlnește pentru a doua oară în acest sezon european pe formația care a câștigat campionatul în Cehia. Steliștii i-au eliminat pe cehi în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cu scorul general de 6-3.

Înainte de acest duel, din Cehia veneau numai vești ”proaste” pentru steliști, dat fiind faptul că Plzen traversa o perioadă de excepție, cu 6 victorii în 6 meciuri de campionat. Cu toate acestea, FCSB primește și o rază de speranță înainte de acest duel. Golgheterul lui Plzen și al campionatului ceh, Michal Krmencik, nu va juca în meciul de joi.

Omul care a terorizat apărarea FCSB în manșa tur din preliminariile Ligii Campionilor își va ispăși ultima etapă de suspendare.

Atacantul lui Viktoria Plzen a primit cartonașul roșu la meciul retur cu Steaua București din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Puternicul atacant ceh l-a lovit cu cotul în față pe Marko Momcilovici, iar UEFA a considerat gestul ca unul de o volență extremă, astfel că Michal Krmencik a primit trei etape de suspendare. Primele două le-a ispășit în dubla cu AEK Larnaca din play-off-ul Europa League.

Naționala României petrece ultimele ore cu Christoph Daum în funcție! Germanul a făcut anunțul mult așteptat de FRF... Super-transfer în fotbalul european! Atacantul Diego Costa revine în Spania pentru o sumă record...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x