Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Nebunia lui Becali! Patronul FCSB-ului le distruge speranțele celor de la CSA Steaua: ”Îi voi ține în liga a 3-a mereu, ca să mă distrez”

Gigi Becali nu e supărat că CSA Steaua și-a făcut echipă de fotbal și nici că suporterii de la Peluza Sud susțin proiectul Armatei. Mai mult, finanțatorul celor de la FCSB anunță că îi va ține pe rivalii din Ghencea mult timp în ligile inferioare.

Mă distrează că și-au făcut echipă și mă bucură. Am scăpat de ăia de la Peluza Sud, că luam o grămadă de amenzi din cauza lor. Nu va promova niciodată CSA în Liga I, pentru că atunci când vor ajunge în liga a treia o să mă asigur eu că vor rămâne acolo mereu. Mă voi distra cu ei”, a spus Becali.

OFERTĂ PENTRU IVAN

Gigi Becali a recunoscut că a vrut să facă o ofertă de trei milioane de euro pentru Ivan, dar a renunțat la idee pentru că știa că patronul oltenilor nu-l va lăsa la FCSB.

Știam de oferta rușilor pentru Ivan și am vrut să dau și eu trei milioane pentru el. Îmi place cum joacă, daca va reuși să aibă și finalizarea mai bună, că ratează mult, atunci va fi un fotbalist foarte bun”, a spus Becali.

Recomandari