Antena Căutare

Nicolae Dică, OUT de la FCSB! Gigi Becali aduce un dinamovist în locul antrenorului care nu a convins deloc în acest sezon

Nicolae Dică (38 de ani) intră în ultimele două săptămâni ca antrenor la FCSB. După evoluția catastrofală cu Poli Iași, nimeni nu mai crede că roș-albaștrii pot lua titlul în acest sezon. Gigi Becali a ieșit public după meciul din Copou și l-a distrus pe ”Dicanio”, iar acum negociază intens cu Mircea Rednic pentru ca acesta să vină din vară la FCSB.

Conform gsp.ro, Gigi Becali e decis să îl schimbe pe Nicolae Dică, chiar dacă ar câștiga titlul! În aceste condiții, șeful FCSB a început discuții în ultima perioadă cu unul dintre cel mai bine cotați tehnicieni români: Mircea Rednic. Discuțiile pentru preluarea postului de principal se dau în Palatul de pe Aleea Alexandru și există informații certe, confirmate de oameni din interiorul echipei, că Becali vrea să scape de Dică cu orice preț.

Sursa citată scrie că Becali și Rednic au discutat inclusiv ieri dimineață, după ce Gigi avusese o convorbire cu Cosmin Olăroiu, căruia i-a cerut sfaturi în ceea ce privește un nou antrenor al echipei.

Mircea Rednic nu spune NU ofertei de la FCSB!
Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Rednic a făcut un apel la calm și a anunțat că după finalul sezonului va vorbi mai multe.

”Haideți să așteptăm să se termine sezonul, să se liniștească lumea, să facă fiecare ce are de făcut și după discutăm. Despre Steaua sau altă echipă vorbim la finalul campionatului! Nu pot să vă dau acum un răspuns. Credeți-mă, vreau să înțelegeți că e mai bine să nu comentăm acum anumite informații pe care voi le aveți. Așa e mai corect. Vă mulțumesc mult.” a spus Puriul

Mircea Rednic e liber de contract, după ce s-a despărţit de belgienii de la Mouscron. În cazul în care va accepta oferta lui Becali, Mircea Rednic va începe aventura la FCSB din sezonul următor.

În vârstă de 56 de ani, Rednic a antrenat până acum cele două mari rivale ale roș-albaștrilor, pe Rapid în trei mandate și pe Dinamo în două rânduri. Ultima mare performanță în cazul ambelor formații, titlul în Liga 1, i se datorează lui Rednic. Giuleștenii au fost campioni ultima dată în 2003, iar Dinamo în 2007!

Mircea Rednic a câștigat 2 titluri în Liga 1, cu Rapid în 2003 și cu Dinamo in 2007!

Mircea Lucescu a anunțat numele echipei pe care o va antrena Răzvan Lucescu în sezonul 2018-2018: ”Aceasta este campioan... Biletul Zilei 09.05.2018! Favoritele de miercuri ne aduc câștigul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x