Antena Căutare

Nicolita, pe locul 4 in Franta

Saint Etienne a invins miercuri pe Lorient intr-un meci restant si a ajuns in imediata apropiere a podiumului.

Verzii lui Galtier au inceput sa marcheze cate 4 goluri pe meci. Dupa ce Rennes a incasat in week-end un 4-0 pe Geofrroy-Guichard, miercuri a fost randul Lorient-ului lui Christian Gourcuff sa primeasca tot atatea.

Bretonii au reusit sa deschida scorul prin Mvuemba din lovitura de pedeapsa, insa dupa pauza Saint Etienne prin dubla lui Aubameyang.

2-2 a fost in minutul 75 dupa golul lui Autret, dar pe final verzii au dat lovitura prin Bakary Sako si acelasi Aubameyang.

In alte doua restante, campioana Lille s-a impus la Sochaux cu 1-0 prin golul nou venitului Nolan Roux, in timp ce Caen a invins-o pe Axerre, fosta echipa a lui Daniel Niculae.

Lille si Saint Etienne au cate 42 de puncte si se afla pe locurile 3 si 4, fiind despartite de golaveraj. Lider e PSG cu 51 de puncte, pe 2 ramane Montpellier cu 50.

Foto: gsp.ro

Antena 1 transmite amicalul Romania - Uruguay, miercuri, 29 februarie, ora 20:30... Manchester City - Porto 4-0 / Cetatenii, in optimile Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x