Antena Căutare

Nikolic s-a certat cu fanii pe Facebook

Muntenegreanul a avut o iesire nervoasa in momentul in care unul din suporteri i-a spus pe contul sau ca s-a aruncat in careu ca o fetita.

Stefan Nikolic a fost desfiintat de Gigi Becali dupa meciul cu Twente, insa nu doar patronul Stelei s-a aratat nemultumit de evolutia sa.

Un fan i-a reprosat faza din minutul 68, atunci cand talonat de Douglas, varful a preferat sa cada, cautand sa obtina o lovitura de pedeapsa: "You dived in the box like a girl" (te-ai aruncat in careu ca o fetita) i-a transmis suporterul, dezamagit ca muntenegreanul nu a gasit o alta continuare a fazei.

Replica lui Nikolic a venit imediat: "Shut a f**k up your stupid mouth (taci dracu' din gura aia proasta)". Ulterior, jucatorul imprumutat de la Poli Timisoara a sters mesajul incriminator.

Foto: gsp.ro

Porumboiu despre Steaua: "O caruta ce poate fi trasa de un singur bou"... Gigi Becali a facut echipa pentru returul cu Twente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x