Căutare Live

Nouă poliţişti de la Furturi Auto din Bucureşti, confirmaţi cu coronavirus/ 11 dintre colegii lor sunt izolaţi la domiciliu

Nouă poliţişti din cadrul structurii specializate în cercetarea furturilor auto din Bucureşti au fost confirmaţi cu coronavirus, iar 11 dintre colegii lor sunt izolaţi la domiciliu.

”Va informăm că 11 poliţişti din cadrul structurii specializate în cercetarea furturilor auto se află în izolare, după ce 9 persoane din serviciu au fost confirmate pozitiv”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că a fost efectuată deja o primă dezinfectare a spaţiilor din clădirea în care îşi desfăşoară activitatea serviciul, vineri fiind în desfăşurare o nouă activitate de dezinfectare.

Sursa : news.ro

Decesul lui Patrick Ekeng: Medicul de pe ambulanţă, condamnat la închisoare cu suspendare. Familia jucătorului primeşte ... Cel mai bun marcator din istoria Chinei, împotriva partidului unic: Spectrul comunismului nu trebuie să mai planeze asup...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri