Antena Căutare

Noua Zeelanda invinge Australia cu 20-6 si va juca finala CM de Rugby cu Franta!

Noua Zeelanda si Franta vor reedita finala primei editii a Cupei Mondiale de rugby, din 1987, dupa ce All Blacks au invins la Auckland echipa Australiei cu scorul de 20-6.

Gazdele competitiei au dominat jocul de pe Eden Park in cea mai mare parte a timpului, dar nu au reusit sa marcheze decat un eseu, prin Ma'a Nonu, in prima repriza, celelalte puncte fiind aduse de Piru Weepu, patru lovituri de pedeapsa, si Aaron Cruden, un drop-goal.

Pentru Australia, James O'Connor a reusit o lovitura de pedeapsa, iar Quade Cooper un drop-goal.

A fost cea de-a treia intalnire dintre cele doua echipe in semifinalele Cupei Mondiale, in precedentele doua partide australienii avand de fiecare data castig de cauza, in 1991 si in 2003.

Finala Cupei Mondiale va avea loc pe 23 octombrie, pe Eden Park din Auckland, cu o zi inainte, pe acelasi stadion, Australia si Tara Galilor urmand sa se lupte pentru locul 3.

Noua Zeelanda si Franta s-au mai intalnit la aceasta editie, in faza grupelor, atunci cand gazdele au castigat cu 37-17.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images

Sibienii nu vor sa-l mai vada pe Chivulete jr. dupa infrangerea de la Ploiesti: "Si-a batut joc de noi"... F1: Sebastian Vettel se impune si in MP al Coreei de Sud. Red Bull isi asigura titlul la constructori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x