Antena Căutare

Ultimă oră! Novak Djokovic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Ce a declarat tenismanul

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a anunţat, marţi, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat în Serbia şi Croaţia chiar de numărul 1 mondial.

Tenismanul sârb se alătură astfel lui Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Coric, de asemenea pozitivi, după participarea la Adria Tour.

Previziune sumbră, de la directorul OMS! Ce urmează, după pandemia de COVID-19. „Se poate produce în orice moment, cu un impact teribil”

Novak Djokovic a precizat că și soția lui, Jelena, a fost depistată cu noul coronavirus. În cazul copiilor lor, testele pentru COVID-19 au ieșit negativ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El se alătură astfel lui Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Coric, de asemenea pozitivi, după participarea la Adria Tour.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţa nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

În luna aprilie, Novak Djokovic spunea că se va confrunta cu o dilemă în cazul în care va deveni obligatorie vaccinarea jucătorilor înainte ca aceştia să poată concura din nou după reluarea sezonului, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

„Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători”, a spus Djokovic într-un videochat live pe Facebook cu alţi sportivi sârbi.

„Dar dacă va deveni obligatorie (vaccinarea) ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură despre această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat. Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni o cerinţă imediat după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă un există un vaccin”, a adăugat Djokovic.

Sursa : news.ro

Rummenigge: Criza provocată de coronavirus va schimba piaţa transferurilor... O campioană europeană s-a stins din viață la 31 de ani, după zece zile petrecute în comă. Femeia tocmai devenise mamă pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x