Antena Căutare

FOTO! Martinovici a semnat cu Steaua Rosie Belgrad si a fost primit bine de fani. "Bine ai venit, maestre Kung Fu"!

Fostul jucator al Stelei, Novak Martinovici, s-a alaturat celei mai titrate echipe din Serbia, Steaua Rosie Belgrad, dupa ce in ultimele sase luni a jucat in China, la Wuhan Zall. Conducerea clubului sarb l-a prezentat ca pe o achizitie foarte buna, fundasul central de care avea nevoie, bine pregatit si experimentat.

La semnarea contractului, Novak Martinovici a fost laudat de directorul sportiv al Stelei Rosii, Zoran Stoiadinovici. "Martinovici este un jucator care nu are nevoie de nicio prezentare. Publicul de fotbal stie cine este. A jucat pentru Steaua din Romania si acum vrea sa joace si pentru Steaua din tara lui si sa-si arate valoarea. Starea lui fizica este excelenta si este aproape sigur ca Novak se va deplasa cu echipa la Odessa, pentru meciul de Europa League", a spus Stoiadinovici.

Martinovici sustine ca a dorit sa revina acasa pentru ca experienta chineza nu a fost dintre cele mai reusite. "Ultimul meci l-am jucat acum o luna. Am avut o imagine frumoasa despre fotbal local, dar pentru mai multe motive nu a fost cum ma asteptam. Nici fotbalul, nici modul de viata din cea mai populata tara din lume", a spus fundasul, care a primit numarul 13, relateaza site-ul oficial al clubului.

Jucatorul este foarte increzator si hotarat sa faca ceva si pentru fotbalul din tara natala. "Nu am realizat un mare succes in fotbalul nostru si cred ca acum este momentul pentru a face ceva la Steaua Rosie. Sunt aici pentru victorii, titlul, si cred ca vom obtine trofee in sezonul urmator pentru a putea intra in istoria clubului", a mai spus Martinovici la semnarea contractului.

Fanii Stelei Rosii, unii dintre cei mai "nebuni" ultrasi din Europa, i-au facut o buna primire lui Novak, urarea de bun venit fiind predominanta de pagina de Facebook a clubului. O parte dintre suporteri stiu ca Martinovici a avut o interventie de arte martiale la meciul cu Petrolul de acum doi ani, atunci cand un fan ploiestean l-a lovit in fata pe Galamaz si au apreciat gestul sau. "El este cel care a facut K.O. un fan violent" sau "Bine ai venit, maestre Kung Fu", au scris ultrasii belgradeni.

Foto: crvenazvezdafk.com / Facebook

“Il Fenomeno” s-a reprofilat! Ronaldo a devenit reporter si canta rap!... Transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham a picat! Fundasul va mai ramane la Steaua cel putin pana la iarna!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x