Antena Căutare

O revistă a publicat fotografii de la nunta Serenei Williams! Tenismena a lăsat echipamentul sportiv deoparte pentru a îmbrăca o rochie de mireasă demnă de o Casp Regală

Revista americană Vogue a avut exclusivitate pentru fotografiile realizate la nunta jucătoarei de tenis Serena Williams şi a plublicat, vineri, primele imagini de la acest eveniment.

Revista americană Vogue a avut exclusivitate pentru fotografiile realizate la nunta jucătoarei de tenis Serena Williams şi a plublicat, vineri, primele imagini de la acest eveniment.

Serena Williams, 36 de ani, s-a căsătorit, joi, cu Alexis Ohanian, 34 de ani, co-fondator al reţelei Reddit, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Contemporary Arts Center din New Orleans.

La nunta care a costa peste un milion de dolari şi care a avut ca temă Beauty and the Beast (Frumoasa şi bestia) au fost invitate 250 de persoane. Printre acestea s-au numărat Beyonce, Kim Kardashian, Ciara şi Eva Longoria. Dintre jucătoarele de tenis, Caroline Wozniacki a fost prezentă, însoţită de logodnicul ei, baschetbalistul David Lee. Venus Williams a fost şi ea la nunta surorii sale.

Serena Williams a devenit mamă la 1 septembrie, când a dat naştere unei fetiţe, Alexis Olympia Ohanian, la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open, la începutul acestui an.

Serena şi Alexis s-au cunoscut în mai 2015, la Roma şi s-au logodit în decembrie 2016, tot la hotelul din capitala Italiei unde s-au întâlnit prima dată.

Surpriză uriașă în Copou! Trică îl bate pe Dică în Poli Iași - FCSB 1-0, iar roș-albaștrii sunt la mâna lui Dinamo pentr... Fost atacant al Stelei, Viorel Jurcă, a murit. În ultimii ani, a antrenat juniori și seniori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x