Antena Căutare

O etapă de Mare Slam la dans sportiv, organizată în premieră în România

O etapă de GrandSlam (Mare Slam) la dans sportiv va fi organizată în premieră pentru România, în perioada 15017 martie, la Sala Polivalentă din București. 

O etapă de GrandSlam (Mare Slam) la dans sportiv va fi organizată în premieră pentru România, în perioada 15017 martie, la Sala Polivalentă din București.

Toată elita dansului sportiv mondial va veni la București la Dancemasters, o competiție de tradiție aflată la ediția a 16-a, care include prima din cele 5 etape de Mare Slam din 2019, celelalte fiind organizate de Italia, China, Germania și Rusia.

Peste 1.000 de dansatori din toată lumea și primele 10 perechi din topul mondial vor participa la Dancemasters, organizatorii promițând un adevărat regal al dansului.

Etapa de GrandSlam (Mare Slam) la dans sportiv din București este organizată de Federația Română de Dans Sportiv (FRDS), Federația Mondială de Dans Sportiv (WDSF), în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului și Primăria Capitalei.

Scandal monstru în sport. Un cunoscut campion a fost arestat: „L-a aruncat pe jos și l-a călcat în picioare”... Moarte fulgerătoare în lumea sportului. Avea doar 66 de ani și s-a stins din pricina unei emoblii pulmonare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x