Antena Căutare

Oficial: Alexandru Chipciu a semnat pe cinci ani cu Steaua

Alexandru Chipciu a devenit oficial noul jucator al Stelei, dupa ce a semnat cu ros-albastrii un contract valabil pe urmatorii cinci ani.

„FC Steaua Bucuresti anunta ca fotbalistul Alexandru Chipciu (22 de ani) a semnat astazi cu echipa ros-albastra. Jucatorul care a evoluat la FC Brasov a parafat un contract pe o perioada de 5 ani", se arata pe site-ul oficial al echipei care a incheiat turul din Liga I pe locul 4.


Conform Gazetei Sporturilor, Steaua a platit 1,5 milioane de euro in schimbul lui Chipciu, care a debutat in aceasta toamna si la echipa nationala, reusind sa si inscrie, in amicalul castigat in fata Greciei.

In cele 18 partide disputate in tricoul stegarilor" in actualul sezon, Chipciu a marcat de cinci ori.

Transferul fostului brasovean la Steaua intrase marti in impas, oficialii clubului Sporting Pitesti, cel care l-a format pe Chipciu, trimitand o notificare din care reiese ca jucatorul nu poate semna cu o alta echipa fara acordul scris al conducerii argesene.

VIDEO! Vezi primele imagini cu Chipciu la Steaua!... Nationala de fotbal a Romaniei termina anul 2012 pe pozitia 56, in clasamentul FIFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x