Antena Căutare

OFICIAL: Ilie Stan, noul antrenor al Stelei

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a anuntat ca fostul mijlocas al ros-albastrilor Ilie Stan va fi noul antrenor al echipei, dupa ce israelianul Ronny Levy si-a dat demisia in urma rezultatelor slabe din acest sezon.


"Ne-am inteles pentru un contract pe un an, dar am stabilit ca tot turul sa nu fie deranjat. Dupa aceea facem o analiza, poate mai vrea unul sau doi jucatori. Despre bani nu am discutat, nici el nu a vrut sa vorbim", a mai spus finantatorul stelist.

Stan, care va implini 44 de ani pe 17 octombrie, a mai antrenat in acest sezon pe CS Mioveni, insa a plecat dupa doar doua etape, nemultumit ca nu i s-a asigurat din partea conducerii un cantonament la Curtea de Arges inaintea jocului cu Sportul, dar si pentru ca nu au fost transferati jucatorii pe care acesta i-a cerut.

Ca jucator, Ilie Stan si-a inceput cariera la Gloria Buzau, insa a cunoscut consacrarea deplina la Steaua, acolo unde a cistigat 6 titluri de campion, 3 Cupe si 2 Supercupe. In sezonul 1991-1992, Stan a fost golgeterul Stelei in campionat, cu 12 goluri, si idolul tribunelor din Ghencea.

Vasile Avram ramane in arest pentru 29 de zile. Recursul a fost respins... Gigi Becali l-a dat afara si pe Meme Stoica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x