Antena Căutare

Olanda invinge in Anglia, Germania pierde acasa cu Franta. Vezi rezultatele din amicale!

Viitoarea adversara a Romaniei din preliminariile pentru mondialul Brazilian a castigat in insula, in timp ce a doua favorita la castigarea Euro 2012 a fost invinsa la Bremen de o Franta pe care Blanc o reconstruieste inca din 2010.

Daca Victor Piturca avea sperante la calificare dupa egalul cu Uruguay, cu siguranta ca dupa ce a vazut rezultatul dintre Anglia si Olanda, acestea s-au diminuat.

Vicecampioana mondiala a condus cu 1-0 in insula dupa golurile actiunea personala a lui Robben, apoi Huntelaar a dublat avantajul cu o lovitura de cap.

Noul jucator de pe Stanford Bridge, Garry Cahill a redus din diferenta, pentru ca Young sa obtina o egalare nesperata la debutul lui Stuart Pearce pe banca albionului. Nu a fost de acord Robben cu acest deznodamant, jucatorul lui Bayern facand 3-2 in prelungiri.

Turcia a pierdut cu 2-1 meciul desfasurat pe teren propriu cu Slovacia.

Franta a reusit o victorie istorica la Bremen impotriva Germaniei, desi Blanc anunta inaintea partidei ca nemtii au prima sansa.

Debuchy, fundasul dreapta a lui Lille a facut o prima repriza incredibila pe stadionul lui Werder, reusind doua pase de gol. Mai intai l-a deschis in adancime pe Giroud, iar golgheterul din Ligue 1 a deschis scorul.

Tot nordistul a centrat la a doua reusita a francezilor, semnata de malouda. In ultimele minute, brazilianul naturalizat Cacau a redus din handicap pentru Germania.

Surprinzatoare este infrangerea de acasa a Italiei cu Statele Unite, dar si hat-trick-ul lui Messi din elvetia, jucatorul Barcelonei obisnuindu-i pe fanii argentinieni cu evolutii mediocre la echipa condusa de Sabella in prezent, Batista sau Maradona in trecut.

Pentru echipele din Europa, amicalele de miercuri au constituit ultimul test inainte de anuntarea loturilor largite pentru Euro 2012. Iata rezultatele inregistrate in toate partidele neoficiale intertari desfasurate la mijlocul saptamanii in curs:

Noua Zealanda - Jamaica 2 - 3

Filipine - Malayesia 1 - 1

Hong Kong - Taiwan 5 - 1

Azerbaijan - Palestina 0 - 2

Lituania Kazakhstan 0 - 0

Cipru - Serbia 0 - 0

Georgia - Albania 2 - 1

Moldova - Belarus 0 - 0

Armenia - Canada 3 - 1

Ungaria - Bulgaria 1 - 1

Israel - Ucraina 2 - 3

Muntenegru - Islanda 2 - 1

Tunisia - Peru 1 - 1

Luxemburg - Macedonia 2 - 1

Malta - Liechtenstein 2 - 1

Turcia - Slovacia 1 - 2

Romania - Uruguay 1 - 1

Africa de Sud - Senegal 0 - 0

Danemarca - Rusia 0 - 2

Maroc - Burkina Faso 2 - 0

Austria - Finlanda 3 - 1

Croatia - Suedia 1 - 3

Grecia - Belgia 1 - 1

Elvetia - Argentina 1 - 3

Italia - Statele Unite 0 - 1

Irlanda de Nord - Norvegia 0 - 3

Polonia - Portugalia 0 - 0

Irlanda - Cehia 1 - 1

Slovenia - Scotia 1 - 1

Tara Galilor - Costa Rica 0 - 1

Germania - Franta 1 - 2

Anglia - Olanda 2 - 3

Spania - Venezuela 5 - 0

Foto: Intact Images / EPA

VIDEO! Primul scandal pe National Arena: Jandarmii au dat cu lacrimogene si au evacuat peluza... CFR Cluj - FCM Targu Mures 1-0 / Ardelenii trec pe primul loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x