Antena Căutare

Oprescu: Am facut tot ceea ce trebuie pentru ca finala Europa League sa se desfasoare impecabil

Sorin Oprescu a declarat vineri ca autoritatile locale au luat toate masurile necesare pentru ca finala Europa League sa se desfasoare "impecabil", cu aproape 6 zile inainte de marele eveniment fotbalistic.

„Suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru finala Europa League, va pot spune chiar ca intram intr-o stare de atentie marita, acum fiecare detaliu este important, stim care sunt exigentele UEFA, stim care sunt asteptarile publicului si va asigur ca cel putin pana acum am facut tot ceea ce tinea de noi si tot ceea ce trebuie pentru ca acest eveniment sa se desfasoare impecabil. Urmeaza sa solicitam astazi (n.r. vineri) premierului si Ministrului Invatamantului si Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti sa declare data de 9 mai zi libera, anul asta si saptamana viitoare, -pentru toate unitatile de invatamant", a declarat Oprescu.

Totodata, Primarul general, Sorin Oprescu, a anuntat joi ca va cere ministrului Educatiei sa dea liber elevilor, miercuri, pe data de 9 mai, cand este programata sa se desfasoare finala Europa League. Cu aceasta ocazie , traficul din Bucuresti va fi restrictionat in mai multe zone.

In plus, Traficul va fi restrictionat in zona stadionului "Arena Nationala" miercuri, 9 mai, incepand cu ora 21,45, cand se va desfasura Finala Europa League, potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Foto: Intact Images

Steaua - Dinamo se joaca joi, 17 mai, ora 21.45. Vezi programarile si televizarile pentru etapele 31, 32, 33!... Enduro Panorama 2012: Adrenalina in Tinutul Padurenilor - Dani Otil ia startul in "Clasa A"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x