Antena Căutare

Oscar Tabarez, impresionat de Torje, la curent cu situatia lui Tatarusanu

Seelctionerul nationalulei Uruguayului l-a remarcat pe Torje in amicalul disputat cu Grecia, dar stia chiar si despre conflictul dintre Gigi Becali si Ciprian Tatarusanu.

La conferinta de presa sustinuta inaintea meciului cu Romania, selectionerul Uruguayului, Oscar Washington Tabarez a reusit sa uimeasca jurnalistii cu tot ceea ce stia despre fotbalul romanesc.

Astfel, antrenorul care a adus echipa lui Forlan pe locul 4 la ultimul campionat mondial era la curent chiar cu ceea ce s-a intamplat la Steaua dupa returul cu Twente. Intrebat despre conflictul lui Tatarusanu cu Gigi Becali, Tabarez a evitat sa-l comenteze, dar a spus ca stie despre ce e vorba.

Revenind la meci, uruguayanul a spus ca la amicalul cu Grecia l-a remarcat pe Torje, care a evoluat foarte bine in banda dreapta.

Tabarez a dezvaluit si care e cheia succesului la echipa ce a adus Copa America la Montevideo in 2011.

"Cand am inceput acest drum, Cavani si Suarez evoluau la tineret. Am mers cu ei la Campionatul Mondial, am terminat pe 4, am zis: ok, vine Copa America. Am castigat Copa America, ne-am spus: vin preliminariile. Suntem in frunte, nu stim daca ne vom mentine pana la final, dar stim ca trebuie sa incercam".

Foto: Intact Images / EPA

Senegalul, fara Papis Cisse si Diawara impotriva Africii de Sud... Marian Iancu: "Orice investitor trebuie sa treaca pe la Mircea Sandu sa-i dea tainul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x