Antena Căutare

Otelul Galati, in pericol sa i se retraga titlul de campioana

Marcel Popescu, directorul general al celor de la FC Brasov, a vorbit la Radio GSP despre posibilitatea ca Otelul Galati sa ramana fara titlul cucerit in sezonul trecut.

"Nu vreau sa fac afirmatii in segmentul pe care le-a facut Adrian Porumboiu, dar care ulterior s-au probat: «Jucati 2 ca imi dau toata averea, la Galati va fi 2». Nu vreau sa merg mai departe si sa va spun ca daca s-ar interpela jucatorii straini de la Galati, Otelului i s-ar luat titlu. Stiu ceea ce spun, raspund de ceea ce afirm. Sunt jucatori la Galati, sud-americani, care stiu mult mai multe decat va inchipuiti. Daca ar fi dispusi sa vorbeasca, lucrurile vor degenera", a spus Marcel Popescu la Radio GSP.

Acesta a tras si un semnal de alarma in privinta interventiei DNA-ului si la nivelul echipelor de club: "DNA-ul a intrat in fotbal, a venit peste Avram, a venit peste Ţerbea. Multi sunt chemati deja in cazul Craiova. Sa nu va surprinda ca intr-un timp foarte scurt se vor retrage titluri.

Am inceput sa cred afirmatiile lui Gigi Becali, care ii spunea acum 3 ani intr-o loja unui angajat de prim-rang al CFR-ului: «Ce cauti ma in fotbal? Tu veneai si-mi cereai 40.000 ca ai 4 jucatori la Brasov». Zamfir mai e la CFR si probabil ca inca se ocupa cu chestii din astea. Nu-l scot din zona infractionala pana la proba contrarie. Nu vreau sa pun pe masa ce mi-au spus jucatorii CFR-ului"

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

FOTO! Igrasie si betoane nefinisate pe National Arena... Paolo Rossi: "Mutu putea fi cel mai bun atacant din lume, daca ar fi avut minte"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x