Antena Căutare

Papură: Sperăm să fim mult mai inspiraţi în faţa porţii şi să reuşim să înscriem

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să fie mai inspirată în atac în meciul retur cu Honved Budapesta, din preliminariile Ligii Europa.

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca formaţia sa să fie mai inspirată în atac în meciul retur cu Honved Budapesta, din preliminariile Ligii Europa.

“Ne aşteaptă un meci important, împotriva unei echipe agresive şi foarte bine organizată în plan defensiv. Sperăm ca ocaziile pe care le vom crea de această dată să le fructificăm. Să fim mult mai inspiraţi în faţa porţii şi să reuşim să înscriem. Important este să fim bine fizic şi mental. Indiferent cum se desfăşoară jocul să fim foarte atenţi, nu există favorită în jocuri de genul acesta. Publicul este important, dar ca să avem publicul de partea noastră trebuie să avem un joc bun, un joc, agresivitate şi dăruire fantastică. Atunci cu siguranţă adversarului, indiferent de calibru, îi va fi greu să reziste”, a spus Papură.

El a precizat că speră să mai vină jucători la echipă: “S-au făcut oferte şi sperăm. Cu cât avem un lot mai numeros cu atât mai bine”.

Stephane Acka a declarat că el şi colegii săi trebuie să fie la capacitate maximă la partida de joi. “Ne aşteaptă un meci greu, trebuie să fim la capacitate maximă ca să obţinem victoria, pentru este importantă pentru noi, pentru suporteri, pentru club. Ştim cum joacă Honved, se apără foarte bine, şi trebuie să fructificăm ocaziile pe care le vom avea mâine”, a afirmat el.

Universitatea Craiova va întâlni Honved Budapesta, joi, pe teren propriu, de la ora 19.15, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa. În tur, scorul a fost 0-0.

Sursa : news.ro

Hagi despre meciul cu Gent: Gândul nostru este să marcăm cel puţin patru goluri dacă vrem să ne calificăm... Panţîru: „M-am bucurat enorm când m-a sunat domnul Becali. Sper să nu-l dezamăgesc”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x