Antena Căutare

Parma îl doreşte pe Ştefan Radu, dar se "loveşte" de salariul mare cerut de român

Presa italiană a scris, luni, că Parma doreşte să profite de faptul că fundaşul Ştefan Radu ar putea pleca de la Lazio, însă un obstacol în calea acestui transfer ar fi salariul mare cerut de român, peste un milion de euro.

La finalul sezonului trecut, Lazio l-a anunţat pe Radu că nu va mai avea asigurat un post de titular în campionatul următor şi că jucătorul român poate pleca dacă îşi găseşte o echipă, fără ca gruparea romană să ceară o sumă mare pentru el.

Roberto D'Aversa, antrenorul Parmei, este interesat de Radu, însă clubul nu îşi poate permite să plătească un asemenea salariu.

Ştefan Radu, în vârstă de 32 de ani, este la formaţia Lazio din ianuarie 2008, când a fost transferat de la Dinamo Bucureşti. În sezonul recent încheiat, el a jucat 28 de meciuri în Serie A.

Parma a terminat pe locul 14 ultima ediţie a campionatului italian, iar Lazio, pe locul 8.

Sursa : news.ro

Naţionala de tineret a României debutează la Campionatul European: "Tricolorii" mici vor întâlni Croaţia în pr... Golden State Warriors a cumpărat o pagină de publicitate pentru a felicita echipa Toronto Raptors. Peste un milion de ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x